Historie

Kopak heeft zijn oorsprong in de jaren 70 in de bloementeelt. In die tijd was er vraag van bloembollen exporteurs naar goede inpakkers met zorg voor het product. Ko Korsuize heeft zich met Kopak meer en meer toegelegd op het verpakken van bloembollen en planten. Zijn kennis als kweker draagt nog steeds bij aan de kwaliteit en de service van Kopak als verpakkingsbedrijf. Kopak weet precies wat een bloembollen en plantenexporteur aan eisen en wensen heeft.
Kopak, hoorde van meet af aan bij de beste looninpakbedrijven in de bollenstreek. Alle denkbare soorten en hoeveelheden bloembollen en planten zijn bij Kopak verwerkt. Door het accent te houden op de dienstverlening, ervaring en flexibiliteit heeft Kopak altijd zijn naam hoog gehouden. Veel van haar relaties zijn al vele jaren tevreden klant. Kopak ging behalve voor bloembollenexporteurs ook orders uitvoeren voor postorderbedrijven. Kopak speelde moeiteloos in op de snelle toename van het inpakwerk.
 
De groei van Kopak is allereerst te danken aan haar snelheid en flexibiliteit. Heel belangrijk is ook dat er in de praktijk ook echt voor de klant staat. Als er een probleem is denkt Kopak met u mee om te zorgen dat uw klant tevreden zal zijn. Door de jarenlange ervaring en productkennis staat Kopak altijd klaar voor de volgende uitdaging.

Contactgegevens

Kopak BV Looninpakbedrijf
Telefoon:
Fax:
E-mail:

Adres:

Postadres:


K.v.K. Haarlem:
0252-516671
0252-521235
info@kopak-inpak.nl

Hillegommerdijk 494
2144KW Beinsdorp
Postbus 26
2160 AA Lisse

34076544
© Kopak BV Looninpakbedrijf 2015   OVER ONS    |     DIENSTEN    |     HISTORIE    |     OFFERTE AANVRAAG    |     CONTACT    |