Diensten

Bij Kopak bepaalt u wat er gebeurt. Hieronder geven wij voorbeelden van diensten die wij graag voor u uitvoeren.

 

Inpakken
Uw producten verpakken wij volgens uw eisen. Dat is bijvoorbeeld in afgesproken aantallen in folie of een ander verpakkingsmateriaal. Met onze geavanceerde machines kunnen wij uw producten snel en zorgvuldig tellen en verpakken. U kunt uw eigen verpakkingsmateriaal aanleveren. Kopak beschikt echter ook over een aantal verpakkingsmaterialen die gebruikt kunnen worden. Tijdens het verpakken kunnen teksten op der verpakking geprint worden. Voor producten die niet met behulp van machines verpakt kunnen worden beschikt Kopak over kennis en capaciteit om snel en efficiënt uw producten te verpakken. Het oppotten van planten kunnen wij voor u verzorgen.
Kopak is tevens in staat om meerdere producten samen te voegen tot verzamelverpakking. (collectie maken)

 

Verzendklaar maken
Graag maken wij uw zending geheel verzendklaar. Als u aangeeft hoe wij uw producten moeten gereedmaken dan zorgen wij ervoor dat u de compleet verpakte order in principe zonder omkijken bij ons kan afhalen.

 

Verzenden (nationaal en internationaal)
Kopak heeft ervaring met nationale en internationale zendingen. Indien u dat wenst kunnen wij de verzending van de verpakte order voor u regelen. Wij kunnen dan zorgen voor de noodzakelijke documenten en etiketten. Tevens kan Kopak eventueel noodzakelijke keuringen van uw product door de betreffende instanties laten uitvoeren.
Graag verzorgen wij uw lucht- en bootvracht. 
 
Aantallen
U zult al begrepen hebben dat wij geen minimum of maximumhoeveelheid hanteren per order. De grootte van de order bepaalt u.

 

Producten
Om u een beeld te geven van wat Kopak kan verpakken volgen hier wat voorbeelden. Het kan gaan om planten, vaste planten, struiken, heesters, bloembollen. Ook producten als potgrond in zakjes, bijgoed kan verpakt worden. Dit kunnen ook blister of capper verpakkingen zijn. Verder kunnen wij u helpen met het scheuren en delen van planten, het voorzien van planten van vulstoffen als molm of houtmot.

 

Algemeen
Het bovenstaande zijn voorbeelden. Kopak weet dat elke klant zijn eigen eisen en wensen heeft.  Graag bespreken wij met u wat u wenst hoe wij u producten verpakken tot en met eventueel verzending met alles erop en eraan.
  
Informatie 
Heeft u nog vragen?
Neemt u dan contact met ons op. 
 
U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 8.00u - 17.00u  

 

Contactgegevens

Kopak BV Looninpakbedrijf 

Telefoon: 0252-516671

Fax: 0252-521235

Adres:

Hillegommerdijk 494
2144KW Beinsdorp
Postadres:

Postbus 26
2160 AA Lisse

E-mail: info@kopak-inpak.nl

K.v.K. Haarlem: 34076544

Contactgegevens

Kopak BV Looninpakbedrijf
Telefoon:
Fax:
E-mail:

Adres:

Postadres:


K.v.K. Haarlem:
0252-516671
0252-521235
info@kopak-inpak.nl

Hillegommerdijk 494
2144KW Beinsdorp
Postbus 26
2160 AA Lisse

34076544
© Kopak BV Looninpakbedrijf 2015   OVER ONS    |     DIENSTEN    |     HISTORIE    |     OFFERTE AANVRAAG    |     CONTACT    |